banner-loving-memory

KUNST IN HERINNERING 

Het behouden van de herinnering aan een dierbare die we verliezen heeft als nabestaande onschatbare waarde. Op jonge leeftijd moest ik afscheid nemen van mijn vader. Door middel van het digitaal bewerken van onze foto’s gaf ik het een extra betekenis en emotionele waarde, bijvoorbeeld door hem af te beelden als mijn beschermengel. Wat mij veel troost bood. Nu wil ik jou dezelfde mogelijkheid bieden, zodat je ook op een bijzondere manier de herinneringen aan je dierbare kunt koesteren.

pap-blauw-van-foto
pap-blauw-naar-kunst
pap-rood-van-foto
pap-rood-naar-kunst

Ik gebruik een foto van jou en de overledene als basis voor een betekenisvol portret. Het is mijn taak om jouw visie tot leven te brengen door middel van kleuren, symbolen en thema’s die je graag in het portret verwerkt wilt zien. Het ontwerp van het portret wordt volledig aan jou overgelaten en ik zal mijn best doen om jouw wensen en voorkeuren te vertalen naar een passend beeldend verhaal.

Na het voltooien van het portret, zal ik je het eindresultaat digitaal toesturen. Ook is het mogelijk om een afdruk van het portret op bijvoorbeeld canvas of plexiglas te laten drukken, zodat je een tastbare herinnering hebt om te koesteren.

Ik begrijp dat het verlies van een dierbare een gevoelig en persoonlijk onderwerp is en ik zal met de grootste zorg en respect aan dit project werken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het portret een passende en ontroerende herinnering wordt aan de geliefde die niet langer fysiek aanwezig is.

Ik hoop dat mijn kunstwerk inderdaad een bron van verlichting en troost voor jou kan zijn. Door middel van het kunstwerk wil ik ervoor zorgen dat de aanwezigheid en de herinneringen aan de overledene altijd zichtbaar en voelbaar bij je zijn.

Verdriet kan op verschillende manieren worden ervaren en genezen en kunst heeft de kracht om een diepe emotionele impact te hebben. Ik hoop dat het portret je kan helpen om op moeilijke momenten steun te vinden en om positieve herinneringen naar boven te brengen. Moge het kunstwerk dienen als een bron van kracht, inspiratie en troost tijdens jouw rouwproces.

Ik ben dankbaar en vereerd dat ik de gelegenheid krijg om iets te creëren dat zo persoonlijk en betekenisvol is. Mijn wens is dat het kunstwerk een blijvende herinnering zal zijn aan de liefde en de band die je deelt met de overledene.

Prijs vanaf 400 euro (excl. 9% BTW)

joke van foto
joke naar kunst
oma-van-foto
oma-naar-kunst

Als je een wat kleinere portemonnee hebt is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.