“Those we love don’t go away, they walk beside us every day.
Unseen, unheard, but always near, still loved, still missed and forever dear”

KUNST IN HERINNERING

Het behouden van de herinnering aan een dierbare die we verliezen heeft als nabestaande onschatbare waarde. Op jonge leeftijd moest ik afscheid nemen van mijn vader. Door middel van het digitaal bewerken van onze foto’s gaf ik het een extra betekenis en emotionele waarde, bijvoorbeeld door hem af te beelden als mijn beschermengel. Wat mij veel troost bood. Nu wil ik jou dezelfde mogelijkheid bieden, zodat je ook op een bijzondere manier de herinneringen aan je dierbare kunt koesteren.

Voor meer informatie over het proces, klik hier.

VOOR ALTIJD IN MIJN HART

Ik gebruik een foto van jou en je dierbare als basis voor het portret. Samen brengen we dan jouw visie tot leven door middel van kleuren, symbolen en thema’s die je graag in het portret verwerkt wilt zien. Ik zal mijn best doen om jouw wensen en voorkeuren te vertalen naar een liefdevol kunstwerk.

Na het voltooien van het portret, zal ik je het eindresultaat digitaal toesturen. Ook is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs een afdruk van het portret op canvas te laten drukken, zodat je een tastbare herinnering hebt om te koesteren.

Verdriet kan op verschillende manieren worden ervaren en genezen en kunst heeft de kracht om een diepe emotionele impact te hebben en kan dienen als een bron van kracht, inspiratie en troost tijdens jouw rouwproces.

Ik ben dankbaar en vereerd dat ik de gelegenheid krijg om iets te creëren dat zo persoonlijk en betekenisvol is. Mijn wens is dat het kunstwerk een blijvende herinnering zal zijn aan de liefde en de band die je deelt met de overledene.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.