banner-loving-memory

KUNST IN HERINNERING 

Wanneer een dierbaar iemand wegvalt wil je als nabestaande niets liever dan de herinnering aan diegene levend houden. Ik verloor op jonge leeftijd mijn vader en het heeft mij veel steun en troost gegeven om foto’s van mezelf en mijn vader digitaal te bewerken. Daarmee gaf ik een extra betekenis en emotionele waarde aan de foto door, in mijn geval, hem mijn beschermengel te maken. En ik wil jou hetzelfde aanbieden.

pap-blauw-van-foto
pap-blauw-naar-kunst
pap-rood-van-foto
pap-rood-naar-kunst
Wat heb ik van je nodig?
Een foto van degene die er niet meer is. Het liefst een foto waarbij er interactie is tussen jou en de overledene zodat ik er een beeldend verhaal van kan maken. Het ontwerp van het portret is geheel aan jou: je vertelt mij welke kleuren, symbolen en/of thema’s je graag in het portret verwerkt wilt zien, en ik werk dit voor je uit. Je krijgt het eindresultaat digitaal van mij toegestuurd en een afdruk op canvas.

Ik hoop dat ik met mijn kunst iets van jouw pijn zal kunnen verlichten, dat het je verdriet verzacht en je troost biedt op moeilijke momenten. Dat het speciaal voor jou gemaakte portret betekenis geeft aan het leven van de overledene en jou, en op deze manier altijd zichtbaar bij je zal zijn.

Voor meer informatie over mijn creatieproces zie het menu ‘kunst voor jou’.

kennismakingsprijs: 500 euro (excl. 9% BTW)

Wat zit hierbij inbegrepen?
• een gepersonaliseerd, uniek kunstwerk
• geprint op canvas maat 40×60 cm of 60×60 cm
• het digitale bestand voor eventuele nadruk

Nu met een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

joke van foto
joke naar kunst
oma-van-foto
oma-naar-kunst

Als je een wat kleinere portemonnee hebt is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.