WIE BEN IK?

“Zonder donker bestaat er geen licht, beiden zijn nodig voor inzicht, balans en groei.”

Mijn kunst richt zich op het illustreren van diepgaande emoties die we in ons innerlijke leven ervaren en hiermee breng ik de verborgen kracht van deze emoties tot uiting. We zijn allemaal bekend met de meer donkere emoties, zoals angst, boosheid, verdriet en pijn, maar vaak vermijden we deze gevoelens of proberen we ze te ontkennen. Maar in deze schijnbare duisternis schuilt een aanzienlijke creatieve energie dat het een bron van diepe inspiratie kan zijn. 

Dit inzicht is wat mijn kunst mij heeft gebracht: de erkenning dat het donker essentieel is om het licht te onthullen die in ons allen verborgen is. Het een kan niet bestaan zonder het ander; beiden zijn cruciaal voor persoonlijk inzicht, innerlijke balans en groei. 

Vaak is het verkennen van deze emotionele diepten een uitdagende reis. De emotionele wereld is een complex geheel, bestaande uit verschillende lagen met elk hun eigen betekenis en realiteit. Wanneer ik mijn kunst creëer werk ik vanuit deze gelaagdheid en onthul ik intuïtief de kracht, de liefde en het licht wat voortkomt uit deze emoties. Met altijd een positieve en krachtige boodschap. 

En dit wil ik graag ook met jou delen. Ik hoop dat mijn kunst je een handreiking kan geven en je zal inspireren om terug te komen bij je innerlijk licht.

Wees geïnspireerd!

Kunst heeft magie, een betekenis en kan vanuit verschillende perspectieven ervaren worden. Het toont een verhaal, voor een ieder om zich in te leven.

Van jongs af aan was ik al bezig met het vormgeven en visualiseren van mijn gedachten en gevoelens. Door middel van collagetechniek verrijkte ik mijn muren met composities die mijn interesses en passies weerspiegelden. Mijn interesse in de wereld van mode leidde me in mijn jongere jaren naar een carrière als modestylist en visagist. Hoewel deze ervaring waardevol was, voelde het niet als de juiste weg voor mijn creatieve reis. 

Daarom besloot ik mijn carrière voort te zetten als grafisch vormgever, waar ik ontdekte hoe ik Photoshop als mijn canvas kon gebruiken. Hierin kwamen al mijn creatieve elementen samen: de collage-techniek, het digitaal stylen van foto’s en mijn inzicht in vormgeving wat leidde tot mijn kenmerkende kunststijl.

 

rox

MIJN KUNST EN HET VERHAAL ERACHTER

Onderstaande video is van 2019 en ik maakte de video op het moment dat ik net aan het begin stond van mijn ‘awakening’. Ik kwam erachter dat de verhalen die ik mezelf vertelt had over mijn verleden maar een deel van het verhaal waren, het donkere deel. Terwijl er net zoveel mooie verhalen te vertellen waren van licht. En dat was het startpunt voor mij om een nieuw verhaal te schrijven.

Ik zeg aan het eind van de video dat ik nu vanuit empowerment en magie wil gaan creëren, maar nu ik dit schrijf, 3 jaar later realiseer ik mij dat ik altijd al vanuit empowerment en magie heb gecreëerd, ik kon het alleen zelf niet zien door het negatieve verhaal wat ik mijzelf vertelde. Maar ik heb mijn verhaal herschreven en ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest!

ABOUT MY ART AND THE STORY BEHIND IT

“Maybe the journey isn’t so much about becoming anything. Maybe it’s about un-becoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place.” ~ Paul Coelho

There is no greater feeling of happiness when you un-become everything that isn’t you! When you finally accept yourself for who you are and to experience what it’s like to feel worthy and loved by yourself.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.