ontdek-jouw-muze

ONTDEK JOUW MUZE

Mijn kunst visualiseert de magische muzen die binnenin ons leven. De muzen die ons inspireren en begeleiden. Zij die ons herinneren aan onze kracht, liefde en wijsheid. Zij die weten wie ze zijn en wat ze waard zijn. Zij die zichzelf hebben bevrijd van het donker en hun innerlijk licht voluit laten schijnen. 

anja

 

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR DE KRACHTVROUW OF MAN IN JOU?

Door middel van een vragenlijst en persoonlijk gesprek zal ik een visualisatie krijgen die ik digitaal voor jou uitwerk in Photoshop. Laag voor laag ontstaat dan intuïtief het visuele verhaal wat zij/hij jou te vertellen heeft. Als ik haar of hem gecreëerd heb zal zij/hij ook een boodschap voor jou hebben die ik voor je uit zal schrijven.

Ik zat zelf heel lang vast in het donker tot mijn muzen mij het licht en de kracht lieten zien die er werkelijk in mij verscholen zat. En dat gun ik jou ook, zodat jij jezelf volledig kan gaan laten zien, want alles zit al in jou! Je hoeft niemand meer te worden, je hoeft alleen maar jeZelf te zijn.

Ik kan je daar een visuele handreiking voor geven door jouw persoonlijke muze te creëren. Zij of hij zal jou inspireren om terug te komen bij je eigen innerlijke kracht. Wees wie jij bent en own it! Hou van jezelf, daar ligt het ware geluk!

Voor meer informatie over mijn creatieproces zie het menu ‘kunst voor jou’.

 

gert-van-foto
gert-naar-foto
anja-van-foto
anja-naar-foto
Rox van foto
rox naar foto
quintana
quintana

prijs: 699 euro

Wat zit hierbij inbegrepen?
• Een intakegesprek van 90 minuten
• Een vragenlijst om jouw muze te ontwaken
• De mogelijkheid om een eigen foto te gebruiken
• De geschreven boodschap van de muze
• Evaluatiegesprek van 90 minuten nadat het kunstwerk gemaakt is
• De pdf van het gepersonaliseerde, unieke kunstwerk van jouw muze

Ik kijk ernaar uit om jouw innerlijke muze tot leven te laten komen.

Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten!

Als je een wat kleinere portemonnee hebt is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.