“I am my own muse, the subject I know best.”
~ Frida Kahlo

anja

ONTDEK JOUW MUZE

Veel van mijn kunstwerken visualiseren de magische Muzen die binnenin ons leven. De Muzen die ons inspireren en begeleiden. Zij die ons herinneren aan onze kracht, liefde en wijsheid. Zij die weten wie ze zijn en wat ze waard zijn. Zij die zichzelf hebben bevrijd van het donker en hun innerlijk licht voluit laten schijnen. 

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR JOUW MUZE?

Binnenin ieder van ons bevindt zich een unieke bron van inspiratie. Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw persoonlijke Muze te vinden en te leren kennen. Met behulp van mijn digitale kunst in Photoshop breng ik jouw Muze tot leven en hou ik je op de hoogte van het creatieve proces, zodat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Bovendien zal het portret dat ik voor je creëer een betekenisvolle boodschap bevatten, die ik kanaliseer en speciaal voor jou zal uitschrijven.

Net als jij heb ik lange tijd in het duister verkeerd, totdat mijn Muzen mij de ware kleuren en innerlijke kracht toonden die in mij verscholen lagen. Ik gun jou dezelfde ervaring, zodat ook jij jezelf volledig kunt gaan laten zien, want alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Je hoeft niet te streven om iemand anders te zijn; je hoeft alleen maar jezelf te zijn. Laat je ware zelf zien en omarm het met liefde, want daar ligt het echte geluk! Ik kan je visueel begeleiden op deze reis van zelfontdekking. Ga je met me mee?

Voor meer informatie over mijn creatieproces zie het menu ‘kunst voor jou’.

Ik kijk ernaar uit om jouw innerlijke Muze tot leven te laten komen.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.

KOM WEER IN JOUW KRACHT!

Dit krijg je bij jouw persoonlijk kunstwerk:
• Een intakegesprek van 90 minuten
• Een vragenlijst om jouw Muze te ontwaken
• De geschreven boodschap van jouw Muze
• Evaluatiegesprek van 90 minuten nadat het kunstwerk gemaakt is
• De pdf + certificaat van het kunstwerk van jouw Muze
• Een prachtig portret aan de muur om jezelf elke dag eraan te herinneren wat een ontzettend leuk, krachtig en liefdevol persoon jij bent!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.