“Ik ben mijn eigen muze. Ik ben het onderwerp dat ik het beste ken. Het onderwerp dat ik beter wil leren kennen.” ~ Frida Kahlo

ONTDEK JOUW MUZE

Mijn kunst visualiseert de krachtige, magische vrouwen die binnenin ons leven. De muzes die ons inspireren en begeleiden. Zij die ons herinneren aan onze kracht, schoonheid en wijsheid. Zij die weten wie ze zijn en wat ze waard zijn. Vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van het donker en hun innerlijk licht voluit laten schijnen. Zij zit ook in jou!

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR DE KRACHTVROUW IN JOU?

Door middel van een vragenlijst en persoonlijk gesprek zal ik een visualisatie krijgen die ik digitaal voor jou uitwerk in Photoshop. Laag voor laag ontstaat dan intuïtief het visuele verhaal wat zij jou te vertellen heeft. Als ik haar gecreëerd heb zal ze ook een boodschap voor jou hebben die ik voor je uit zal schrijven.

Ik zat zelf heel lang vast in het donker tot mijn muzes mij het licht en de kracht lieten zien die er werkelijk in mij verscholen zat. En dat gun ik jou ook, zodat jij jezelf volledig kan gaan laten zien, want alles zit al in jou! Je hoeft niemand meer te worden, je hoeft alleen maar jeZelf te zijn.

Ik kan je daar een visuele handreiking voor geven door jouw persoonlijke muze te creëren. Zij zal jou inspireren om terug te komen bij je eigen innerlijke kracht. Wees wie jij bent en own it! Hou van jezelf, daar ligt het ware geluk!

Voor meer informatie over mijn creatieproces zie het menu ‘kunst in opdracht’.

DARIA-2

VAN FOTO  →

DARIA2-2

←  NAAR KUNST

FREYJA-2

VAN FOTO  →

←  NAAR KUNST

VAN FOTO  →

←  NAAR KUNST

VAN FOTO  →

←  NAAR KUNST

prijs: 695 euro

Wat zit hierbij inbegrepen?
• een intakegesprek van 90 minuten
• een vragenlijst om jouw muze te ontwaken
• de mogelijkheid om een eigen foto te gebruiken
• de geschreven boodschap van de muze
• evaluatiegesprek van 90 minuten nadat het kunstwerk gemaakt is
• een gepersonaliseerd, uniek kunstwerk van jouw muze

Ik kijk ernaar uit om jouw muze tot leven te laten komen.

Nu met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 60 minuten!

Als je een wat kleinere portemonnee hebt is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Als je een wat kleinere portemonnee hebt is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.