Ben jij klaar voor jouw nieuwe begin?
Nu verkrijgbaar bij alle online boekhandels in Nederland en België.

boek-zwart
mijn_boek

Een nieuw begin
Ik ben Roxanna Varinia, een digitaal fotostylist, schrijfster en grafisch vormgever en dit is nu allemaal samen gekomen in mijn eerste (prenten)boek! Eindelijk is een jarenlange droom in vervulling gegaan en is mijn eerste boek klaar om gedrukt te worden! Zowel de afbeeldingen als de teksten zijn van eigen hand en heb ik ook zelf het boek vormgegeven!

Ik geloof dat ik met dit boek echt mensen kan ondersteunen en inspireren om te kiezen voor een nieuw begin van hun leven.

Een leven waarin je jouw authentieke Zelf kan zijn vol (zelf)vertrouwen, potentie en Zelfliefde. Een leven waarin kwetsbaarheid en emoties jouw kracht worden. Een leven waarin je volledig jeZelf kan zijn. Een leven waarin al jouw dromen uit zullen komen!

Een aantal spreads uit mijn boek ‘Een nieuw begin’.

Zonder donker bestaat er geen licht
Mijn kunst komt voornamelijk voort vanuit die donkere emoties, maar hoe donker het ook voelt het eindresultaat is altijd een kunstwerk met veel licht en kleur. Wat mij ook heeft doen inzien dat zonder het donker het licht niet zou bestaan. En dat hoe donker het dan ook binnenin mij voelt, er net zoveel licht te vinden is om uit het dal te komen.

En het is mijn missie en passie om dit met mensen te delen zodat ook zij weer die kracht in zichzelf vinden. Daarbij heeft elk schilderij ook een positieve boodschap om jezelf in je kracht te zetten welke ik uitschrijf als het kunstwerk afgerond is en waaruit dit boek is ontstaan.

Specificaties publicatie
formaat: 300 x 300 mm | aantal pagina’s: 80 | kunst + tekst & ontwerp: door mij | taal: Nederlands & Engels | voorlopige uitgave: 100 exemplaren

Het boek heeft 36 full colour kunstwerken met inspirerende teksten en een stukje van mijn ziel. Om mensen te inspireren om weer terug in hun eigen kracht te komen en om te leren omgaan met emoties. Ik geloof echt dat dit boek een steun in de rug kan geven en kan inspireren om (weer) volledig van jeZelf te gaan houden.

Daarbij is het drukwerk ook van schitterende kwaliteit, je krijgt echt waar voor je geld! Een prachtig koffietafelboek wat ook kan dienen als een mooi startpunt voor diepgaande gesprekken. Of voor een innerlijk gesprek of meditatie/visualisatie met jezelf! Of gewoon om mooie plaatjes te bekijken.

Een handreiking
Ik hoop dat mijn boek je een handreiking kan geven en je zal inspireren om terug te komen bij je eigenlijk innerlijke kracht. Dat je er (h)erkenning, troost, steun, kracht en inspiratie in vindt wat jou verder zal helpen op jouw levensweg. Alles wat je nodig hebt zit in jou en het is nu de tijd om jouw ware persoonlijkheid te laten stralen!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.