JE FAVORIETE FOTO OMGETOVERD TOT KUNST?

Wat leuk dat je een gepersonaliseerd kunstwerk wilt laten maken!
Ik creëer een persoonlijk, digitaal kunstwerk naar jouw wensen op basis van je eigen foto.

VISUELE VERHALEN

Ontdek mijn magische, digitale fotokunst. Elk kunstwerk heeft een eigen identiteit, energie en boodschap. Ze tonen een visueel verhaal, voor jou om te voelen en te ervaren. Laat je inspireren!

INTUÏTIEF

Mijn kunst ontstaat volledig intuïtief. Van tevoren heb ik wel een concept qua thema of gevoel, maar geen concreet beeld van wat het resultaat zal zijn. Dit ontstaat als vanzelf naarmate ik foto’s in het bestand toegevoeg.

LAAG VOOR LAAG

Laag voor laag zoek ik de juiste, kleurrijke fotos bij elkaar en op gevoel knip, plak en positioneer ik deze digitaal zodat het samenvloeit tot een verhalend beeld met altijd een positieve en krachtige boodschap!

WAT IS HET PROCES?

Stap 1: aftasten via e-mail

Als je een idee of wens hebt voor een persoonlijk kunstwerk, stuur me dan een email of gebruik het contactformulier met daarin: de aanleiding van je aanvraag, bijvoorbeeld voor wie en waarom je een kunstwerk in opdracht wil laten maken. Je wensen voor en ideeën over de invulling (voor zover je die al hebt).
Eventuele vragen.

Mocht je inspirerend beeld hebben waarop je het kunstwerk gebaseerd wilt hebben kan je dat ook gelijk meesturen. Ook zou ik je willen vragen om te kijken welk kunstwerk uit mijn portfolio jou het meeste aanspreekt. Dit helpt mij om een meer concrete visuele inspiratie te krijgen.

Stap 2: kennis maken in een oriënterend gesprek

Als er een klik is maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek van 90 minuten. Dit kan in persoon zijn, telefonisch of via videobellen. We bespreken wat jouw wensen zijn voor jouw unieke gepersonaliseerde kunstwerk. Denk hierbij aan onderwerpen en thema’s, formaat, kleuren en stijl(en) die je terug in het werk wilt zien. Ik geef je ook een indicatie van de kosten en de levertijd. Ook beantwoord ik natuurlijk al je vragen.

Stap 3: speciaal voor jou op maat gemaakt creatief voorstel

Als we een wederzijds goed gevoel erover hebben vat ik het concept voor je samen zodat ik zeker weet dat jouw wensen duidelijk zijn, dit zal ik je mailen. Hier mag je ook nog op- en/of aanmerkingen op geven. Als we tot een akkoord komen en de factuur met een aanbetaling van 35% van het totaalbedrag betaalt hebt, hebben we een deal en ga ik aan de slag!

Stap 4: het proces volgen

Tijdens het proces krijg je 2 keer een ‘work in progress’ met een korte uitleg. Zo zie je jouw kunstwerk tot leven komen en heb je de gelegenheid om hier en daar nog aanpassingen te doen.

Stap 5: als het af is

Stuur ik via email jou de pdf van het persoonlijk gemaakte kunstwerk. Hierbij krijg je ook een pdf Certificaat van Echtheid. Dit bewijst dat je een origineel schilderij van mijn hand hebt. Ook is er mogelijkheid om het kunstwerk voor een leuke prijs af te laten drukken.

De kosten van een kunstwerk in opdracht

Omdat ik altijd maatwerk lever is er geen vaste prijs aan te hangen. Er is wel een vanaf prijs en dat is €500 euro excl. BTW 9%. In het oriënterende gesprek geef ik een indicatie van de kosten en in het creatieve voorstel geef ik de definitieve prijs.

Pas als dit akkoord is, en de aanbetaling (van 35%) is overgemaakt, begin ik met het maken van het kunstwerk.

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Tijdsbestek en levering

Ik geef mezelf 6 tot 8 weken om aan het kunstwerk te werken. Ik werk aan meerdere kunstwerken en opdrachten tegelijkertijd. Wil je een kunstwerk laten maken voor een sociale gelegenheid met een deadline, neem dan alsjeblieft tijdig contact met me op.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten?

Neem dan gerust contact met mij op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.