Kunst uit emotie

Ik heb op de donkerste plekken in mijn diepste Zelf gezeten en ondanks het soms bijna ondragelijk voelde was er altijd een innerlijke kracht en een innerlijk licht wat me op de been hield. Dit is wat mijn kunst mij liet zien, ook al creëer ik vanuit de donkerste en pijnlijkste plekken, altijd komt er een beeld van licht, kleur en kracht naar voren. En het leerde mij dat hoe donker het ook kan zijn, het licht nog steeds bereikbaar is, als jij de keuze maakt om het donker te omarmen. Het een kan niet bestaan zonder het ander, zonder donker is er geen licht. Hoe kan je het een ervaren zonder het ander? Zie daarom de schoonheid van het donker, dan zal je innerlijke licht steeds feller gaan schijnen.

Ik hoop dat mijn kunst je zal inspireren. Neem een kijkje voor meer van mijn kunst op Instagram.

Scroll naar top

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten.