JE FAVORIETE FOTO OMGETOVERD TOT KUNST?

Wat leuk dat je een gepersonaliseerd kunstwerk wilt laten maken! Ik creëer een persoonlijk digitaal kunstwerk naar jouw wensen op basis van je eigen foto.

KIM-2

VAN FOTO  →

KIM2

←  NAAR KUNST

RESI-1

VAN FOTO  →

RESI2-1

←  NAAR KUNST

VISUELE VERHALEN

Ontdek mijn magische, digitale fotokunst. Elk kunstwerk heeft een eigen identiteit, energie en boodschap. Ze tonen een visueel verhaal, voor jou om te voelen en te ervaren. Laat je inspireren!

INTUÏTIEF

Mijn kunst ontstaat volledig intuïtief. Van tevoren heb ik wel een concept qua thema of gevoel, maar geen concreet beeld van wat het resultaat zal zijn. Dit ontstaat als vanzelf naarmate ik foto’s in het bestand toegevoeg.

LAAG VOOR LAAG

Laag voor laag zoek ik de juiste, kleurrijke fotos bij elkaar en op gevoel knip, plak en positioneer ik deze digitaal zodat het samenvloeit tot een verhalend beeld met altijd een positieve en krachtige boodschap!

MASON-2

VAN FOTO  →

MASON2-2

←  NAAR KUNST

SHARIZA-2

VAN FOTO  →

SHARIZA2-2

←  NAAR KUNST

Als je een wat kleinere portemonnee hebt is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.