Kinderkunst

Hé, ik ben Roxanna Varinia

Ik ben een digital Photo artist, beeldend kunstenaar en verhalenverbeelder met een eigen unieke stijl. Dat wat echt belangrijk is in het leven doorgeven in iets creatief tastbaars, dat mensen raakt: dat is mijn missie. Als klein meisje was mijn tekenboek op school al een dierbaar bezit. En inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring met het tastbaar maken van belangrijke levensthema’s in persoonlijke digitale kunst. Groot en op maat, of klein en kant en klaar.

Ik werk ambachtelijk, zorgvuldig en met liefde voor de leefomgeving. Je voelt mijn inlevingsvermogen, warmte én kracht. En merkt dat mijn creativiteit direct verbonden is met mijn essentie en levenservaring.

De magische fantasiewereld van mini Roxanna Varinia

Heel mijn leven ben ik al gek op alles wat met kunst, mode & design te maken heeft. Als klein meisje had ik al een enorme passie voor tekenen, mode & schilderen.

Ik tekende de hele dag door poppetjes, was altijd bezig met verkleden en verfde mijn muren vol. Op school was er weinig ruimte voor creativiteit, maar thuis was daar gelukkig alle ruimte voor. Kunst helpt je een wereld te ontdekken die nog niet bestaat. Nu vele jaren later, teken ik nog altijd graag ‘poppetjes’. En deze kunstwerken heb ik van mijn eigen foto’s van vroeger gemaakt.

Een kunstwerk van je kind laten maken

Zou jij ook graag een persoonlijk kunstwerk in opdracht willen? Een bijzondere blikvanger voor op die lege muur? Voor jezelf of om cadeau te geven? Een persoonlijk op maat gemaakt kunstwerk ervaren mensen als iets heel bijzonders.

Het is voor altijd een blijvende en betekenisvolle herinnering aan de muur en een tijdloze bron van inspiratie en kracht, die speciaal voor jou gemaakt is op basis van jouw specifieke wensen. Wat mijn kunstwerken extra uniek maakt, is dat jij zelf mag aanleveren welk thema of speciale betekenis je graag zou zien om door mij te laten verwerken in jouw kunstwerk. Het zorgt voor een stoer en subtiel reliëf.

Waarmee help ik jou?

 • Natuurlijk met een professioneel digitaal kunstwerk helemaal afgestemd op jouw wensen
  • In mijn karakteristieke stijl
 • Maar ook met het adviseren over een passend thema voor je kunstwerk in opdracht en het vertalen daarvan in een creatieve abstracte vorm, die raakt.
 • Met het kiezen van bijvoorbeeld het formaat, de materie en de kleuren, zodat je dat niet allemaal zelf hoeft te bedenken en je kunstwerk een boeiend geheel wordt.
 • Met een uitgebreid creatief voorstel, zodat je alle afspraken duidelijk op een rij hebt en goed weet wat je kunt verwachten.
 • Met work in progress updates, zodat het kunstwerk al tijdens het maakproces voor je tot leven komt en je eventueel tussentijds kunt bijsturen.

Een persoonlijk kunstwerk in opdracht:

 • Is de verrijking van je interieur, die je (al lang) zoekt. Het maakt het extra persoonlijk en geeft een warme sfeer.
 • Is voor altijd een blijvende en betekenisvolle herinnering aan je muur, die je inspiratie en kracht voor iedere dag geeft.
 • Geeft je een warm, rijk en blij gevoel, omdat je dat super originele cadeau geeft, waarmee je jouw waardering, bewondering en/of liefde voor iemand, die je dierbaar is, tastbaar maakt.

Hoe werkt een kunstwerk in opdracht laten maken?

Stap 1: aftasten via e-mail

Als je zover bent, dat je je wens voor een kunstwerk in opdracht concreet wil maken, stuur je me een e-mail (of een appje) met daarin:

 • De aanleiding van je aanvraag, bijvoorbeeld voor wie en waarom je een kunstwerk in opdracht wil laten maken.
 • Je wensen voor en ideeën over de invulling (voor zover je die al hebt).
 • Eventuele vragen

Dat hoeven niet meer dan een paar zinnetjes te zijn. Ik zorg ervoor dat je binnen 2 werkdagen antwoord hebt.

Stap 2: kennis maken in een oriënterend gesprek

Als we allebei een klik voelen, maken we een afspraak voor een gesprek. Dat kan telefonisch of via beeldbellen. 

In dat gesprek maken we verder kennis, brengen we jouw wensen in kaart en bepalen we het onderwerp van je kunstwerk (als je dat nog niet hebt). Verder brainstormen we en geef ik je mijn eerste ideeën over hoe we het thema van jouw kunstwerk met behulp van kleuren en vormen kunnen vertalen naar een perfect kunstwerk van je kleine grote trots. En ik geef je vast een indicatie van de kosten en de levertijd. Ook beantwoord ik natuurlijk al je vragen.

Stap 3: speciaal voor jou op maat gemaakt creatief voorstel

Als we wederzijds een goed gevoel hebben, vat ik het gesprek samen in een uitgebreid voorstel, dat ik je mail. Daarin vind je ook een speciaal voor jou op maat gemaakt creatief concept. Zo heb je alles op een rij en weet je waar je aan toe bent.

Op dit voorstel mag je schieten. Jouw feedback en je antwoorden op de vragen, die nog open stonden, verwerk ik vervolgens in een definitief voorstel.

Zodra je hierop je akkoord geeft en de factuur met een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag betaald hebt, hebben we een deal en ga ik aan de slag.

Stap 4: het kunstwerk in opdracht maken

Nu kun jij achterover leunen, want ik ga je kunstwerk maken. Eerst gebruik ik je favoriete gekozen foto en vervolgens creëer ik met vele lagen een boeiend kunstwerk.

Als je het leuk vindt, krijg je tijdens het proces ongeveer 3 keer een work in progress update met foto’s en een korte uitleg. Zo zie je jouw kunstwerk stap voor stap tot leven komen en heb je de gelegenheid om eventueel nog een klein beetje bij te sturen.

Stap 5: jouw kunstwerk afleveren

Als het kunstwerk gereed is, kun je het bij mij in Leidschendam ophalen, of ik verzend het zorgvuldig via de post. Klaar om op te hangen of te overhandigen. 

De kosten van een kunstwerk in opdracht

De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen, maar globaal kun je voor de meest voorkomende formaten uitgaan van het volgende:

Formaat 50 x 50 cm: € 500,– inclusief btw
Formaat 60 x 80 cm: € 700,– inclusief btw
Formaat 70 x 70 cm: € 700,– inclusief btw
Formaat 80 x 80 cm: € 800,– inclusief btw
Formaat 70 x 100 cm: € 850,– inclusief btw
Formaat 80 x 100 cm: € 900,– inclusief btw
Formaat 80 x 120 cm: € 1000,– inclusief btw

50% van het totaalbedrag betaal je vooruit en de rest bij levering.

Dit bedrag is inclusief:

 • Een persoonlijk voorbereidend (beeldbel)gesprek van ongeveer anderhalf uur of 2 kortere telefoongesprekken.
 • Advies over een passend thema voor je kunstwerk en over bijvoorbeeld het formaat en de kleuren.
 • Het vertalen van het thema in een creatieve abstracte vorm, die raakt.
 • Een (uitgebreid) voorstel met een uniek op maat gemaakt creatief concept, uitgewerkt in ideeën over bijvoorbeeld de ondergrond, soorten lagen, kleuren en stijl.
 • Een feedbackronde + aanpassingen
 • Het maken en afwerken van het kunstwerk conform voorstel.
 • Eventueel een paar kleine aanpassingen op jouw verzoek.
 • Het kunstwerk is ophangklaar: er zit een ophangkoord aan. Er hoeft dus geen lijst omheen.
 • Ongeveer drie work in progress updates via whatsapp gedurende het maakproces.

Tijdsbestek en levering

Het laten maken van een kunstwerk in opdracht duurt 2 à 3 maanden en ik werk aan 1 (of maximaal 2) kunstwerken in opdracht tegelijkertijd.

Dus wil je een kunstwerk in opdracht laten maken en/of heb je een deadline, bijvoorbeeld vanwege een verjaardag, trouwdag of jubileum, neem dan alsjeblieft tijdig contact op.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten?

Neem dan gerust contact met mij op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Je bent van harte welkom!

Scroll naar top

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten.