banner-home

ORIGINELE, DIGITALE FOTO KUNST

Roxanna Varinia is dé plek voor mooie, kwalitatief hoogwaardige, digitale kunst, gemaakt in Nederland.

EYE CATCHERS

Een kunstwerk van Roxanna Varinia is een echte blikvanger aan je muur! Mijn werk is kleurrijk, magisch, uitzonderlijk en vol met details. Welkom in mijn wereld van digitale fotokunst. 

sfeerimpressie

KUNST VOOR JOU

Naast mijn eigen kunst kun je ook kunst in opdracht laten maken. Misschien heb je al iets voor ogen, maar heb je het nog niet kunnen vinden, wellicht kan ik het maken! Geen concept of idee is te gek! 

kunst voor jou

UNIEK & AUTHENTIEK

Elk kunstwerk is uniek en authentiek omdat ik intuïtief en handmatig de foto’s knip, plak, bewerk en positioneer in Photoshop zodat het samenvloeit tot een nieuw kunstwerk. Elk kunstwerk is one of a kind.

gert

LAAT JE INSPIREREN!

Kunst heeft magie, een betekenis en kan vanuit verschillende perspectieven ervaren worden. Het toont een verhaal, voor een ieder om zich in te leven.

Ik creëer digitaal visuele verhalen die inspireren, gevoelens oproepen en een sfeer weergeven zodat er een visuele belevenis ontstaat. Dit proces is geheel intuïtief en laag voor laag knip, plak en positioneer ik foto’s tot het samenvloeit tot een nieuw kunstwerk. Met elk een eigen identiteit, energie en verhaal.

In mijn creaties is er een harmonie tussen donker en licht en hebben mijn werken een hoog contrast. Een kunstwerk van Roxanna Varinia is dan ook een echte blikvanger aan de muur of in het interieur! Mijn kunst zal de aandacht vragen door de kleuren en de details en je uitnodigen je open te stellen voor de boodschap. 

Ook kan het dienen als een mooi startpunt voor diepgaande gesprekken. Of voor een innerlijk gesprek of meditatie/visualisatie met jezelf! Laat je inspireren door de kracht, schoonheid en wijsheid dat mijn werk uitstraalt.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Translate »

Content is protected. Right-click function is disabled.