Geïnspireerd door de vraag als je met je jongere zelf zou kunnen praten,
wat zou je dan tegen hem of haar willen zeggen?

Lieve Roxy,

Binnen niet al te lange tijd zullen er een hele hoop vervelende gebeurtenissen plaatsvinden en je zal je gaan verstoppen en de wereld om je heen buiten sluiten. Je zal het gevoel krijgen dat je niet geliefd bent en dat je het niet waard bent om van te houden. Je zal het leven gaan vrezen en je (zelf)vertrouwen verliezen. Je gaat zoveel negatieve overtuigingen over jezelf creëren en er zullen momenten zijn dat je denkt dat je het niet meer aan zou kunnen.

Maar lieverd, weet dat het allemaal goed gaat komen! Je zal je er doorheen worstelen en overwinnen! Je gaat zo ontzettend trots zijn op jezelf! Je gaat je realiseren dat het leven het waard is om te leven, omdat jij je realiseert dat jij het waard bent om voor te leven. En de lijdensweg was het pad wat je moest volgen om je innerlijk kracht te ontdekken. En je bent zo ontzettend krachtig! Je hart is vol met licht en liefde en je hebt zoveel met de wereld te delen.

Heb vertrouwen in jezelf. Je hoeft je niet meer te verstoppen, je hoeft nooit meer bang te zijn. Het leven lacht je toe, en jij gaat voluit terug lachen! Je leert hoe het is om gelukkig te zijn. Je stralende licht zal weer oplaaien en je zal je weer geliefd voelen, omdat jij eindelijk weer van jezelf hebt leren houden. En daardoor zal je je ook nooit meer alleen voelen.

Je gaat jezelf weer omarmen, want je weet dat je hier met een doel gekomen bent en jij de keuze hebt in hoe het leven zich verder zal gaan ontplooien. En je gaat ontdekken hoe magisch het leven werkelijk kan zijn, nu je weet dat je de keuze hebt om voor het werkelijke geluk te kiezen.

Maar bovenal zal je je gaan realiseren dat je mag zijn wie je bent, omdat je eindelijk van jezelf houdt. En daarmee zal je jezelf bevrijden. Nooit zal je je meer hoeven te schamen of onzeker te zijn en zal je jezelf eindelijk durven te laten zien aan de wereld. En wat zal jouw licht gaan stralen!

Ik ben zo ontzettend trots op je, en ik hou zo ontzettend veel van je. We hebben het overleefd! En nu is het tijd dat we eindelijk gaan genieten van de magie van het leven!