De crowdfunding voor mijn boek: Een nieuw begin is gestart!

Bekijk hier de crowdfunding pagina!


Het is tijd voor dat nieuwe begin waar we zolang op hebben gewacht! Ik ben er klaar voor! Wil je me helpen om de eerste stappen naar hét nieuwe begin te zetten?

Ik ben Roxanna Varinia, een digitaal fotostylist, schrijfster en grafisch vormgever en dit is nu allemaal samen gekomen in mijn eerste (prenten)boek! Eindelijk is een jarenlange droom in vervulling gegaan en is mijn eerste boek klaar om gedrukt te worden!

Zowel de afbeeldingen als de teksten zijn van eigen hand en heb ik ook zelf het boek vormgegeven. Het enige wat niet van mijn hand is is het drukwerk en daarom ben ik deze crowdfunding gestart. Ik geloof dat ik met dit boek echt mensen kan ondersteunen en inspireren om te kiezen voor een nieuw begin van hun leven.

Een leven waarin je jouw authentieke Zelf kan zijn vol (zelf)vertrouwen, potentie en Zelfliefde. Een leven waarin kwetsbaarheid en emoties jouw kracht worden. Een leven waarin je volledig jeZelf kan zijn. Een leven waarin al jouw dromen uit zullen komen!

Een handreiking
Ik hoop dat mijn boek je een handreiking kan geven en je zal inspireren om terug te komen bij je eigenlijk innerlijke kracht. Dat je er (h)erkenning, troost, steun, kracht en inspiratie in vindt wat jou verder zal helpen op jouw levensweg. Alles wat je nodig hebt zit in jou en het is nu de tijd om jouw ware persoonlijkheid te laten stralen!

Alvast ontzettend bedankt voor je steun, laten we weer van onsZelf gaan houden!

Bekijk hier de crowdfunding pagina!


Facebook


Instagram


Linkedin


Youtube


Pinterest