Crowdfunding voordekunst

Mijn boek: Een nieuw begin is geboren!

De video die ik had gemaakt voor mijn crowdfunding, die helaas niet geslaagd is.

Ik ben Roxanna Varinia, een digitaal fotostylist, schrijfster en grafisch vormgever en dit is nu allemaal samen gekomen in mijn eerste (prenten)boek! Eindelijk is een jarenlange droom in vervulling gegaan en is mijn eerste boek klaar om gedrukt te worden! Zowel de afbeeldingen als de teksten zijn van eigen hand en heb ik ook zelf het boek vormgegeven!

boek

Kunst uit emotie
Door het creëren van mijn kunst toon ik de werkelijke kracht van onze emotionele binnenwereld. We kennen allemaal de ‘donkere’ emoties zoals angst, boosheid, verdriet en pijn, maar vaak negeren wij deze ook. We ontkennen het, ontwijken het en vrezen het, maar dat is helemaal niet nodig! Want juist in het donker is er zoveel creatie-kracht te vinden en kan het een wonderlijke plek van inspiratie zijn!

Dit is wat mijn kunst mij liet zien; dat het donker nodig is om het licht, de zelfliefde en kracht wat in onszelf verscholen zit toonbaar te maken. Immers kan het een niet zonder het ander ervaren worden, beiden zijn nodig voor inzicht, balans en groei.

Zonder donker bestaat er geen licht
Mijn kunst komt voornamelijk voort vanuit die donkere emoties, maar hoe donker het ook voelt het eindresultaat is altijd een kunstwerk met veel licht en kleur. Wat mij ook heeft doen inzien dat zonder het donker het licht niet zou bestaan. En dat hoe donker het dan ook binnenin mij voelt, er net zoveel licht te vinden is om uit het dal te komen.

En het is mijn missie en passie om dit met mensen te delen zodat ook zij weer die kracht in zichzelf vinden. Daarbij heeft elk schilderij ook een positieve boodschap om jezelf in je kracht te zetten welke ik uitschrijf als het kunstwerk afgerond is en waaruit dit boek is ontstaan.

Verwachte levertijd boek ‘Een nieuw begin’ november 2022

Specificaties publicatie
formaat: 300 x 300 mm | aantal pagina’s: 80 | kunst + tekst & ontwerp: door mij | taal: Nederlands & Engels | voorlopige uitgave: 100 exemplaren

Het boek heeft 36 full colour kunstwerken met inspirerende teksten en een stukje van mijn ziel. Om mensen te inspireren om weer terug in hun eigen kracht te komen en om te leren omgaan met emoties. Ik geloof echt dat dit boek een steun in de rug kan geven en kan inspireren om (weer) volledig van jeZelf te gaan houden.

Daarbij is het drukwerk ook van schitterende kwaliteit, je krijgt echt waar voor je geld! Een prachtig koffietafelboek wat ook kan dienen als een mooi startpunt voor diepgaande gesprekken. Of voor een innerlijk gesprek of meditatie/visualisatie met jezelf! Of gewoon om mooie plaatjes te bekijken 

2 video’s waarbij ik voorlees uit mijn boek en vertel waar de verhalen vandaan komen.

Een handreiking
Ik hoop dat mijn boek je een handreiking kan geven en je zal inspireren om terug te komen bij je eigenlijk innerlijke kracht. Dat je er (h)erkenning, troost, steun, kracht en inspiratie in vindt wat jou verder zal helpen op jouw levensweg. Alles wat je nodig hebt zit in jou en het is nu de tijd om jouw ware persoonlijkheid te laten stralen!

Meer informatie over hoe te bestellen volgt!

Scroll naar top

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten.