Op 25 & 26 juni doe ik mee aan het Landelijke Atelierweekend! Supercool!

Kunst heeft magie, een betekenis en kan vanuit verschillende perspectieven ervaren worden. Het toont een verhaal, voor een ieder om zich in te leven.

Ik creëer digitaal visuele verhalen die inspireren, gevoelens oproepen en een sfeer weergeven zodat er een visuele belevenis ontstaat. Dit proces is geheel intuïtief en laag voor laag knip, plak en positioneer ik foto’s tot het samenvloeit tot een nieuw kunstwerk. Met elk een eigen identiteit, energie en verhaal.

In mijn creaties is er een harmonie tussen donker en licht en hebben mijn werken een hoog contrast. Een kunstwerk van Roxanna Varinia is dan ook een echte blikvanger aan de muur of in het interieur! Mijn kunst zal de aandacht vragen door de kleuren en de details en je uitnodigen je open te stellen voor de boodschap. 

Ook kan het dienen als een mooi startpunt voor diepgaande gesprekken. Of voor een innerlijk gesprek of meditatie/visualisatie met jezelf! Laat je inspireren door de kracht, schoonheid en wijsheid dat mijn werk uitstraalt.

Ik had zelf al het idee om thuis exposities te gaan organiseren aangezien mijn huis vol hangt met mijn kunst en het interieur echt een weergave is van mijn persoonlijkheid. Dus dit was een mooi zetje in de rug! 😃

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur open ik mijn deur en kan je mijn kunst komen bekijken 🤩Alle kunstwerken die in mijn huis hangen zijn te koop en ook heb ik leuke hebbedingetjes te koop zoals een tas, posters en kaarten. Ik woon tegenover het winkelcentrum Mall of The Netherlands en het kan daar redelijk druk zijn met parkeren. Als je met de auto komt raad ik aan om voor half 1 te komen. Ook leuk om er een combi-dagje van te maken!  Kijk voor meer informatie op Landelijk Atelierweekend


Facebook


Instagram


Linkedin


Youtube


Pinterest